Minimalus svoris |
2.6 kg |
---|---|
Kilmės šalis |
Lietuva |
Tipas |
Šaldyta |
Pakuotė |
Vakuumas |
Laikymo sąlygos |
-18 |
Marinuota antis, – 2,6 kg
29,99 €
Antį atšildykite (per 24-36 val.), išimkite iš pakuotės, įdėkite į kepimo maišelį nugara į apačią, maišelio galątvirtai užspauskite segtuku. Įkaitinkite orkaitę iki 150°C (kaitinimas iš viršaus ir apačios, skarda viduriniame lygmenyje) ir kepkite 2.5 valandos.
Tuomet nupilkite ištekėjusius riebalus, ištraukite antį iš maišelio, padėkite į kepimo indą ir dar 15 min. pakepkite 220°C temperatūroje, kad apskrustų (galima įjungti ventiliatorių).
Nuvarvėjusių anties taukų neišpilkite – pasidėkite į šaldytuvą, o kada nors vėliau išsikepkite juose bulvių – pirštus aplaižysite! Sudėtis: Antis, apelsinai, česnakai, čiobreliai, druska, pipirai.
Pristatymas per 1 darbo dieną.
Kategorijos: Antiena, Paukštiena, Valgomos verslo dovanos
Žyma: Spec. pasiūlymai
Papildoma informacija